Tuinaanleg & Tuinonderhoud

P. Kastelein is in te schakelen voor het aanleggen, onderhouden en/of bestraten van uw tuin. Graag maken wij voor u een passend ontwerp, tuin en of onderhoudsplan.

Tuinaanleg

Een tuin is een verlengstuk van uw woning of het visite kaartje van uw kantoorgebouw, er zijn diverse mogelijkheden. Mogelijkheden in ontwerp, sfeer (bijvoorbeeld romantisch, kindvriendelijk of onderhoudsvriendelijk), straatwerk, plantensoorten, terras(sen) in zon of schaduw. Uitgebreid met eventueel een waterpartij, een blokhut, een overdekte veranda of met een buitenkeuken. Het is mogelijk dat wij voor u een ontwerp maken, tijdens een eerste persoonlijk gesprek horen wij graag uw ideeën en wensen. Gezamenlijk kijken we vervolgens naar uw huidige situatie en komen we tot een ruw plan van aanpak. Hierbij maken wij graag gebruik van onze groenkennis, daarom geven we bij ieder tuinontwerp advies voor beplanting. Dit eerste ontwerp nemen wij met u door en passen daar aan waar nodig is. Een definitief ontwerp met passende offerte presenteren wij u daarna graag. Bij een akkoord, gaan wij voor u aan de slag.

Tuinonderhoud

Na het aanleggen van een tuin is het belangrijk de tuin te begeleiden naar een volwassen stadium van groei en bloei. Groen moet regelmatig worden gesnoeid, gescheurd of verplaatst worden. Pas dan komt uw tuin goed tot zijn recht. Wij komen graag (terug) om ervoor te zorgen dat u optimaal van uw tuin kunt blijven genieten. U bepaald hierin hoeveel onderhoud en hoe frequent dit gebeurd, ook hierin willen wij voor u een passend advies maken bij uw tuin of kantoor. Grond, grind, zand, puin en vele andere materialen kunnen door ons worden geleverd. Voor het snoei onderhoud is het mogelijk om een hoogwerker en versnipper combinatie te huren. Indien gewenst kunnen wij containers plaatsen voor de afvoer of aanvoer van grond, zand, grind en dergelijke. Hierdoor kunnen wij een totaalpakket aanbieden aan u als klant.