Vijvers & Waterpartijen

Het is mogelijk om P. Kastelein in te schakelen (bij de aanleg van uw tuin) om een kuil, een vijver, waterpartij of een verdiepte trampoline uit te laten graven.

Vijvers

Een vijver brengt voor veel mensen rust in de tuin, maar zorgt er tevens ook voor dat uw tuin leeft. Wanneer een vijver op de juiste manier wordt aangelegd kan het de parel van uw tuin worden. In principe is een vijver in iedere tuin te realiseren. Dit dan door middel van verschillende materialen gerealiseerd worden, waardoor er veel mogelijkheden zijn. Graag maken wij voor u uw vijver geheel naar wens, vanuit onze ervaringen en vindingrijkheid willen wij iets vernieuwend en unieks voor u creëren.

Waterpartij

P. Kastelein wordt ingeschakeld voor grote waterpartijen, dit wordt gedaan door gemeenten, provincies, waterschappen, bedrijven en particulieren. Hierbij valt te denken aan een oppervlakte van minimaal 500m2. Dit kan ter decoratie of om water te winnen in verband met gedempte watergangen of ter compensatie voor natuur en milieu dit wordt vaak gecombineerd met een natuurlijke oever. Naast decoratie of waterwinning, is het ook mogelijk om een waterpartij te laten uitgraven ter bestemming van een zwemvijver of voor watersport (bijvoorbeeld polsstokverspringen).