Aanschaf Kobelco SK260LC-11 2PB

Aanschaf Kobelco SK260LC-11 2PB
 
Er is een unieke Kobelco aan ons machinepark toegevoegd. Deze unieke Kobelco SK260LC-11 2PB is zeer compleet uitgerust en kenmerkt zich door veel uitduwkracht en de extra hoogte voor het plaatsen of verwijderen van langere damwandplanken of profielen.
 
De Kobelco SK260LC-11 met stelgiek kenmerkt zich door de ongekende prestaties, de grote efficiëntie en de hoge productiviteit door veel vermogen en snelheid. De bediening vanuit de meest comfortabele en moderne cabine heeft al vele machinisten overtuigd. De nieuwe -11 generatie voldoet uiteraard aan de nieuwste Stage V-emissienormen. De extra cilinder op deze stelgiek geeft de Kobelco SK260LC-11 naast veel uitduwkracht ook extra hoogte voor langere damwandplanken of profielen. De extra uitduwkracht maakt het makkelijker om damwandplanken eruit te trekken. Deze cilinder wordt voor het grondwerk verwijderd voor meer snelheid en om brandstof te besparen. De giekconfiguratie is door BECO Vianen getekend en geproduceerd. Deze heeft nu een bereik van 13 m1 in de hoogte en in afstand. Door Nijhuis engineering is er een Helics LMB opgebouwd, waardoor de kraan als funderingsmachine is gekeurd. De Kobelco SK260LC-11 2PB voor P. Kastelein B.V. is onder andere voorzien van een QS70 Oilquick snelwisselsysteem, voorbereiding overdruk, automatisch smeersysteem, GPS van Topcon, slangbreukbeveiliging, treeplanken, brede rupsplaten, extra werkverlichting en een lasthaak aan de binnenzijde van de lepelsteel. Ook is er een Engcon EC226-QS70 afneembaar bij de Kobelco afgeleverd. De Kobelco rupsgraafmachine is tevens in de bedrijfskleuren gespoten en door Kemp Groep voorzien van belettering. 
Klik om meer afbeeldingen op de fotoslide aan de bovenzijde van deze pagina.
Kijk om de Kobelco werkzaam te zien in Oudewater, dit filmpje (gemaakt door Kemp Groep): https://www.youtube.com/watch?v=3Feuqu1-SV4