Kobelco SK140 SRLC-5

P. Kastelein, Verhuur-, en Aannemingsbedrijf in Grond-, Weg-, en Waterbouw uit Zegveld heeft in November 2016 een Kobelco SK140SRLC-5 rupsgraafmachine in ontvangst genomen. Dit is alweer de derde Kobelco voor Kastelein.

Kobelco is hard op weg om het binnendraai concept de standaard voor middelgrote machines te laten worden. Door steeds nieuwe innovaties te introduceren, zoals het geluid verlagende en stofwerende iNDr-systeem, levert Kobelco meerwaarde. De nieuwe SK140SRLC is compact en beschikt over een nieuwe, grotere motor die beter is voor het milieu. Hoewel de machine krachtiger is, is het brandstofverbruik laag gebleven. De Kemp Groep uit De Meern heeft de machine zeer compleet opgebouwd en afgeleverd met o.a.; een overdrukinstallatie, extra functies, een hydraulische snelwissel CW30 en extra werkverlichting.

http://www.entreeding.com/nieuws/6525/Kobelco-SK140SRLC-5-rupsgraafmachine-voor-Kastelein-Zegveld.htmlutm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook

Hier ziet u de (bewegende) beelden van de Kobelco in de praktijk:

Eerder lieten wij u de foto’s van de Kobelco SK140SRLC-5 voor P. Kastelein, Verhuur-, en Aannemingsbedrijf in Grond-, Weg-, en Waterbouw uit Zegveld zien en nu kunt u ook de (bewegende) beelden van de Kobelco in de praktijk bekijken. Knap staaltje vakwerk!

Geplaatst door Kemp Groep en Hans van Driel – RCE op vrijdag 9 december 2016

Geef een reactie